Dinamikus növekedésben az ALTE-GO!

Dinamikus növekedésben az ALTE-GO!

Másfél évvel ezelőtti indulásunk óta 120 elektromos gépjármű töltési pontot telepítettünk, elsősorban irodaházi környezetben. Ez a szám a következő hónapban közel megduplázódik, köszönhetően négy nagy projekt befejezésének:

A megújult GOBUDA MALL-ban 18 darab 22 kW-os töltési pont áll az elektromos autóval érkező vásárlók rendelkezésére.

A SIXT vecsési telephelyén 6 db 22kW-os AC és 1 db, a tisztán elektromos autók még gyorsabb töltését lehetővé tevő, DC-töltőberendezést, valamint egy 50kW-os napelemes rendszert telepítettünk, illetve előkészítettük a rendszert egy energiatároló későbbi illesztésére is. A helyszínen saját fejlesztésű energiamenedzsment-rendszert használunk, amely különböző gyártmányú AC és DC töltők teljesítményét szabályozza, az épület aktuális teljesítményfelvételéhez és a napelemes termeléshez igazítva.

A Kassák Passage társasházban 64 db elektromos autótöltőt szereltünk fel, biztosítva az egyidejű töltés lehetőségét az összes parkolóhelyen a társasház kapacitásbővítése nélkül.

A JYSK ecseri logisztikai központjában 8 db duál (2x22kW-os AC) publikus töltőt telepítettünk, amely nem csak a logisztikai központ dolgozói számára, de a nagyközönség részére is elérhető.