Elektromos autótöltők munkahelyekre

Az ALTE-GO irodaházakba telepíthető elektromos autótöltő berendezései a helyszín energiaellátására szabottan kínálnak hatékony megoldást.

Vigye magával munkahelyére is az energiát! Míg Ön dolgozik, elektromos autója biztonságosan töltődhet

Elektromos töltőberendezéseink megfelelnek a vonatkozó minőségi, műszaki és technológiai előírásoknak. A rendszerek hiteles méréssel, RFID-azonosítással, illetve és életvédelmi eszközökkel kerülnek beépítésre.

Ingyenes helyszíni felmérésünket követően javaslatot teszünk az optimális kiépítésre és a helyszín energiaellátásának kialakítására az Ön igényei alapján.

Átfogó szolgáltatásunkkal semmire nem lesz gondja

Az ALTE-GO átfogó szolgáltatást nyújt, országszerte vállaljuk az elektromos töltőberendezések biztonságos telepítését, üzemeltetését, az elektromos autó töltők karbantartását, 0-24 órás ügyfélszolgálatot, az esetleges hibaelhárításokat, a villamosenergia-betáplálás kialakítását, valamint a töltések mérését és riportját, valamint igény esetén a töltési díjak elszámolását harmadik fél részére.

Ismerje meg a kínálatunkban elérhető, költséghatékony és biztonságos munkahelyi töltést garantáló, RFID-azonosítással rendelkező elektromos töltőberendezéseinket!

449,900Ft Bruttó *
999,900Ft Bruttó *
1,999,900Ft Bruttó *