Autótöltők családi házakba, otthonra

Az ALTE-GO sokéves tapasztalattal rendelkező műszaki csapata első lépésként ingyenesen felméri otthona elektromos hálózatát, hogy megállapítsák, rendelkezik-e az autó töltéséhez szükséges teljesítménnyel, majd javaslatot tesz az elektromos autótöltők optimális kiépítésére. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, munkatársaink kiépítik a szükséges védelmet, telepítik, illetve szakszerűen üzembe helyezik az elektromos töltőberendezést.

Telepítés bemutatása

Otthontöltés elszámolása

Az elektromos autók otthoni töltése amellett, hogy kényelmes, rendkívül költséghatékony is. Az ALTE-GO Lumina töltőberendezéseit a munkavállalók egyszerűen, akár a munkahelyi belépőkártyájukkal is elindíthatják, amennyiben a kártyájuk rádiófrekvenciás (RFID) azonosítással ellátott.

A rendszer további előnye, hogy a töltőhöz egyszerre több RFID is beállítható, ezáltal lehetőség van, hogy a munkavállaló privát töltésre is használja a berendezést. Az ALTE-GO informatikai rendszerében a munkáltató folyamatosan nyomon követheti és riportálhatja az alkalmazottak otthoni elektromos autó töltéseit.

Ismerje meg a biztonságos otthoni töltést garantáló elektromos fali töltőinket!

419,900Ft Bruttó *
419,900Ft Bruttó *