szolgáltatásaink

Elsősorban irodaházakba, parkolóházakba, vállalatok telephelyeire, továbbá családi és társasházakba telepítünk elektromos töltőberendezéseket. Ezek teljes körű üzemeltetését is ellátjuk az ország egész területén, továbbá vállaljuk nyilvános töltőállomások létesítését, üzemeltetését.

Szolgáltatásaink minden elektromos töltéssel összefüggő területre kiterjednek.

telepítés

A gyakorlat azt mutatja, hogy a töltőberendezésekhez szükséges villamosenergia biztosítása és az elektromos vezetékek kiépítése sokszor költségesebb, mint az eszköz beszerzése. Sokéves tapasztalattal rendelkező, országos lefedettségű műszaki csapatunk előzetes egyeztetést követően ingyenes helyszíni felmérést végez. Ennek alapján az igényeknek és az adottságoknak leginkább megfelelő, költséghatékony javaslatot teszünk a töltők lehetséges helyszíneire, a villamosenergia-betáplálás kialakítására.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba:

Kapcsolat
ALTE-GO E-mobilitás

üzemeltetés

A SaaS (szoftver, mint szolgáltatás) alapú platform által teljeskörű, költséghatékony és magas színvonalú töltő-üzemeltető és elektromobilitás-szolgáltatást kínálunk a töltőpontok tulajdonosai számára.
A rendszer lehetővé teszi a töltések indítását és befejezését, nyomon követését, elszámolását, mindezt az adatok teljes körű védelme mellett. Akár alkalmazottakról, bérlőkről, vendégekről vagy lakókról van szó, a töltők csak megfelelő jogosultsággal használhatók. Igény szerint mobil applikációval és/vagy RFID-bilétával is lehetőség van a berendezések használatára.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba:

KApcsolat
ALTE-GO E-mobilitás

karbantartás

A prémium minőségű anyagokból készülő töltőberendezések folyamatos működését informatikai háttérrendszerünk felügyeli és ellenőrzi, azonnal jelezve az esetleges rendellenességeket 7/24-es ügyfélszolgálatunknak. Ők szervezik az eseti hibák elhárítását és a tervezett karbantartásokat egyaránt, amelyeket sokéves tapasztalattal rendelkező, országos műszaki csapatunk végez. A szükséges szakképesítéssel rendelkező szerelőink  a töltők érintésvédelmi felülvizsgálatát is biztosítják.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba:

Kapcsolat
ALTE-GO E-mobilitás

dinamikus energiamenedzsment

A Dinamikus terheléskezelés (DLM) egy olyan megoldás, amelyet az energia kezelésére terveztek, amikor több töltőállomás működik egyszerre. A DLM lehetővé teszi több elektromos gépjármű egyidejű töltését a leghatékonyabb módon a fennmaradó rendelkezésre álló teljesítmény dinamikus felhasználásával és a töltők közötti elosztással. Ily módon növelhető a töltőállomások száma a szerződéses teljesítmény növelése nélkül is. Ezzel gazdaságosabbá lehet tenni a villamos energia költségeit, csökkenteni a rendelkezésre állási díjakat, és összességében egy fontos lépés a tudatosabb energiafelhasználás, az elektromobilitás jelentős igényeinek kiszolgálása felé.

A legfontosabb jellemzők:

  • Az épület energiafigyelése: Méri az épület által felhasznált energiát és a DLM dinamikusan állítja be az elektromos járművek rendelkezésre álló teljesítményét.
  • Elsőbbségi töltők: VIP töltési tranzakciók ütemezése.
  • Együttműködés OCPP-vel: A töltőket a DLM rendszer mellett egy IT- (back end) rendszer vezérelheti.
  • Töltési állapot: Töltési pontok távfelügyelete.
  • Felhasználói RFID-hitelesítés: Egyedi/csoportos ügyfélazonosítás és -kezelés.
  • Energiafigyelés: Távolról ellenőrizhető és riportálható a szumma energiafogyasztás valós időben.
Bővebben Kapcsolat
ALTE-GO E-mobilitás

applikáció

Az e-mobilitás lelke az informatikai rendszer. Az ügyfeleink számára – legyen akár társasház, irodaház, étterem vagy hotel – úgy tudunk kimagasló szolgáltatást nyújtani, hogy megbízható, személyre szabható és folyamatosan fejleszthető rendszert használunk.