rólunk

Innovatív e-mobilitási megoldások

Az ALTE-GO Kft. e-mobilitási szolgáltató 2020 októberében kezdte meg működését.

Az ALTE-GO költség- és energiahatékony elektromos autótöltő rendszereket értékesít, telepít, üzemeltet teljeskörűen országszerte, lakossági és vállalati ügyfelek részére egyaránt.

Az ALTE-GO tulajdonosa a Budapesti Értéktőzsde prémiumkategóriájában jegyzett újgenerációs energiaszolgáltató, az ALTEO Nyrt.

Hisszük, hogy a következő években az elektromobilitás az energiahatékonysági beruházások részévé válik mind a családi és társasházakban, mind pedig a vállalati szegmensben. Mi pedig ebben segítünk Önnek. Termékeink és szolgáltatásaink között olyan innovatív megoldásokat talál, mint a dinamikus energiamenedzsment-rendszer vagy a töltések elszámolását biztosító informatikai rendszer.

„Az e-mobilitás üzletág elindításával egy eddig hiányzó láncszem kerül be az ALTEO gépezetébe. Az új tevékenységi kör tovább szélesíti társaságunk értékteremtését, bővíti jelenlétünket az energetikai piacon. Emellett, ahogy arra a 2020-2024-es időszakra vonatkozó stratégiánkban is utaltunk, komoly üzleti lehetőségeket látunk a szektorban, hiszen az e-mobilitás várható terjedése erős növekedési impulzust adhat a villamos energia szektor egészének”

ifj. Chikán Attila, ALTEO Csoport ügyvezető igazgatója

Turcsányi Balázs
Ügyvezető

ALTE-GO E-mobilitás

Herczegné Fehér Andrea
E-mobilitás szakértő

Kész Gergely
E-mobilitás műszaki támogató mérnök

Alte-GO - Haidekker Dániel

Haidekker Dániel
Ügyfélkapcsolati menedzser