Elektromos autótöltők nyilvános helyszínekre


Az ALTE-GO turisztikai helyszínek, szállodák, éttermek, szabadidőközpontok, parkolóházak, sport- és gyógyászati létesítmények esetén publikus autó töltőberendezések kiépítését javasolja.

Egyszerűen indítható töltések RFID-eszközzel, weboldalról vagy az ALTE-GO mobilapplikációjával.

Meglévő, már telepített elektromos töltőberendezésére* is biztosítani tudjuk a nyilvános töltés lehetőségét.

Munkahelyi töltőberendezéseinket úgy terveztük, hogy azok nyilvános használatra is alkalmasak legyenek. A töltések indítása RFID-eszközzel (például kártyával vagy bilétával), weboldalról és a megbízható, személyre szabható mobilapplikációnkkal is lehetséges.

A töltési díjról az elektromos töltők tulajdonosai rendelkeznek

Az elektromos autók töltéseit az energiahatékony és biztonságos berendezés hitelesen méri, amely alapján azonnali fizetéssel vagy havi összesítéssel is elszámolható a töltési szolgáltatás. A töltési díj megállapításáról a töltőberendezések tulajdonosai rendelkeznek.

A töltési díjakat az ALTE-GO, mint engedélyes e-mobilitási szolgáltató szedi, azokat a tulajdonosokkal elszámolja.

A töltőberendezések üzemeltetési szolgáltatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) H1082/2020 határozata alapján biztosítjuk.

Meglévő, már telepített elektromos töltőberendezésére* is biztosítani tudjuk a nyilvános töltés lehetőségét.

További kérdései lennének a nyilvános helyszínekre telepíthető elektromos töltőkkel kapcsolatban? Írjon nekünk üzenetet, kérjen személyre szabott ajánlatot!

* OCPP 1.6 protokoll-képes töltők esetén

* Üzleti üzemeltetési csomag megrendelése esetén

Érdeklődés