partnereink

ALTE-GO E-mobilitás

Share Now

Egyre több elektromosan tölthető gépjármű áll rendelkezésre a közösségi gépjárművet igénybe vevők számára a SHARE NOW gépjárműmegosztó flottájában is. Ezek töltését egyrészt a központi telephelyen, másrészt olyan irodaházakban biztosítjuk, ahol munkaidő után és hétvégén erre adott a lehetőség.

Alte-GO referencia - Autowallis

Autowallis

A fenntarthatóság és a zöld gazdaságra való átállás iránti elkötelezettség, valamint a két cég e-mobilitási tevékenységében kézenfekvően adódó szinergiák meghatározó és közös mozgatórugói az ALTEO és az AutoWallis átfogó stratégiai együttműködésének. Bár a hangsúly az e-mobilitáson van, a megállapodás kiterjed arra is, hogy az AutoWallis Csoport gépjárműkereskedéseinek és szervizeinek az ALTEO saját, többségében megújuló alapú energiatermeléséből származó villamos energiát biztosít. Szintén része a stratégiai partnerségnek a töltéshez kapcsolódó innovatív energetikai megoldások értékesítése, mint például a dinamikus energiamenedzsment, a későbbiekben pedig az energiatárolás.

Alte-GO referencia - Kassák Passage

Living

A dedikált elektromos gépjármű töltése iránti igény egyre gyakrabban merül fel az ügyfelek részéről. Sok esetben ugyanakkor nem áll rendelkezésre, vagy csak kezelhetetlenül drágán teremthető meg a szükséges villamosenergia-kapacitás az igény szerinti számú töltőhöz – erre a szűkösségre ad választ az ALTE-GO megoldása, amely többletenergia lekötése nélkül képes orvosolni a helyzetet. A megoldás tökéletesen illeszkedik a LIVING lakópark-fejlesztési gyakorlatához, amely kiemelt szempontként kezeli a környezettudatosságot és az energiahatékonyságot.