referenciák

Jaguar-Land Rover márkakereskedés

Budapest

A januárban megnyílt legújabb Jaguar és Land Rover autókereskedés és szolgáltató központba 7 elektromos gépjármű töltési pontot építettünk. A 3 DC és 4 AC töltők működését hatékony villamosenergia-felhasználás energiamenedzsment-rendszerrel biztosítjuk.

Belváros-Lipótvárosi Egészségügyi Szolgálat

Budapest, V. kerület

Környezetébe tökéletesen illeszkedő, 22kW teljesítményű töltőt telepítettünk Budapest V. kerületében.

HBH Bajor Sörház

Kazincbarcika

Az étterem tulajdonosa nyilvános töltőállomást biztosít az ügyfelei részére. A töltőberendezést kiépítettük, üzemeltetjük, a töltési díjakat a vendégek az applikációnkon keresztül fizetik és elszámoljuk a tulajdonos felé.

Infopark

Budapest

Az I épület bejárata mellett adtuk át újabb töltőoszlopunkat, amelyet elsősorban az Infopark dolgozói, látogatói használnak. A két töltési ponton 22-22kW áll rendelkezésre.

ALTE-GO E-mobilitás

GLOBE3 irodaház

Budapest, III. kerület

11 töltési pontot építettünk ki és üzemeltetünk az irodaház bérlői, valamint a Wallis Autómegosztó Kft. gépjárművei számára. Továbbá itt vezettük be először a dinamikus terhelésmenedzsment funkciót, amely automatikusan biztosítja az irodaház által felvett villamosenergia és a töltések összehangolását.

ALTE-GO E-mobilitás

Wing Máriássy utcai irodaház

Budapest IX. kerület

A munkatársak számára kialakított duál töltőberendezés dedikált RFID-bilétával használható.

Hungária Office Park

Budapest XIV. kerület

Az irodaház bérlői és vendégei számára párhuzamosan 4 töltési ponton biztosítjuk a töltési szolgáltatást.

ALTE-GO E-mobilitás

Praktiker Budaörs

Összesen 4 töltési pont, csatlakozónkként 22kW áll rendelkezésre a vásárlók részére. A töltők mobiltelefonos alkalmazással használhatók, amely egyszerűen letölthető androidos és Apple telefonokra egyaránt.

ALTE-GO E-mobilitás

Leányfalu Infocharger

Leányfalui Termálfürdő

Az országban egyedülállóan egy multimédiás töltőberendezést telepítettünk a Termálfürdő mellett. Amellett, hogy két autó párhuzamosan 22 kW-tal tölteni tud, a töltőberendezés 55”-os kijelzőjén folyamatosan helyi információk, reklámok jelennek meg, tájékoztatva a nem-töltő ügyfeleket is.

ALTE-GO E-mobilitás

Tiszaújváros

Bethlen Gábor út

Publikus használatú töltőberendezésünk a város központjában látja el a gépjárművek feltöltődését.